סכין חדש, אני לא בטוח למה הוא נועד

אספנים ותיקים עם אוסף מוגדר, העוסקים בתחום האיסוף שנים, ומתעניינים באיסוף של פריטים איכותיים, ושיחות עומק על נשק קר.
Post Reply
ijustquestion
חדש בפורום

סכין חדש, אני לא בטוח למה הוא נועד

Post by ijustquestion » 13:02 ,6 April 2017, Thu

אז אחי חזר מארגנטינה והביא לי מתנה סכין שהוא קנה שם, עשיתי מחקר קצר בגוגל וצמצמתי את האפשרויות לסכין בושקראפט או סכין צייד, אבל עדיין הייתי רוצה דעה של מומחה
מפרט:
באורך 29.5סמ
להב 15 סמ (בערך) די עבה ולא מאוד חד; מסוגל לחתוך נייר אבל ברור שלא לזה הוא נועד. דרופ פוינט
משקל 360ג'
פול טאנג
עם מקום לאצבע קרוב ללהב מעל למגן אצבעות (החלק שמפריד בין הלהב לידית, אני לא יודע איך קוראים לו)
והחלק הכי מוזר: למגן אצבעות יש צורה של ראש פטיש קטן. לא ברור אם זה השימוש שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו ככה. נראה שזאת תהיה דרך טובה להרוס את החלק התחתון של הלהב

אני יוסיף תמונות אם מישהו יסביר לי איך. כל הלינקים להסבר שמצאתי בפורום מובילים לשגיאה 500

omery
מנהל אתר

Re: סכין חדש, אני לא בטוח למה הוא נועד

Post by omery » 18:25 ,8 April 2017, Sat

שלח תמונה
עומר יעבץ
מנהל האתר

"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.

omery
מנהל אתר

Re: סכין חדש, אני לא בטוח למה הוא נועד

Post by omery » 18:26 ,8 April 2017, Sat

איך מעלים תמונה
https://stage.knife.co.il/forum/1/2910.html
עומר יעבץ
מנהל האתר

"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.

Post Reply