הלהב מפלדת 1095, חושלה ביד באופן מלא וחוסמה דיפרנציאלית. להב עבה, רחב, כבד וארוך (78 ס"מ נגאסה ללא האבאקי)- ועם זאת עם איזון מדהים.
יאקיבה עבה/האמון רחב, סגנון מיוחד ולא נפוץ. הלהב עבר טוגי מלא לחלוטין כולל שיאגה עם האזויה/ג'יזויה, בדיוק כמו שניהונטו עוברות.
גיאומטריה מסורתית, סגנון דוטאנוקי, יוקוטה גיאומטרי ובושי מוגדר יפה. הלהב פשוט יצירת אומנות.
אבל לא רק הוא- על החרב קושיראה מכסף טהור (לא פלייטינג) מעוצב ביד, theme של נמרים. טסובה מברזל עבודת יד גם כן, עם תבליט של נמרים עליה.
טסוקה עם עטיפת סאמה (עור סטינגריי) מלאה Full wrap, לא פאנלים כמו ברוב החרבות. הטסוקה עטופה במשי יפני באיכות גבוהה.
כל החלקים (טסובה, מנוקי, פוצ'י/קאשירה) הינם עבודת יד היישר מיפן.
סאיה אדומה עם דוגמה של "טיפות" (אישימה), תינתן במתנה לקונה גם סאיה שחורה (גם כן אישימה) בנוסף.
כאמרו, החרב היא הזמנת קאסטום, וגם סגנון שאותה חברה לא נוטה לבצע הרבה בגלל מורכבות גבוהה. חרב ייחודית ביותר, לעולם לא תראו משהו דומה אצל מישהו אחר.

עוד תמונות ישלחו לכל דורש.
מחיר מבוקש- 9500 ש"ח.
שימו לב- מכירה זו נועדה אך ורק לאנשים עם הבנה בנושא, אני בטוח שיש רבים שחושבים ש "התחלקתי על השכל" עם המחיר- בבקשה בדקו בפורומים בחו"ל מחירי חרבות קאסטום דומות לפני תגובה כלשהי.
אשמח כמובן לענות על שאלות, אבל אני מבקש- אלו שבוחרים ליצור איתי קשר, נא להיות רציניים, אין לי שום כוונות לנהל שוק או מסחרה. (זה לא אומר שאי אפשר להציע- אבל להתנהל ברצינות וללא משחקים.)
בנוסף, אציין חגיגית שהחרב לא תימכר לכל אחד, אפילו אם יציע את הסכום המבוקש.
ליצירת קשר- מייל Pika007@gmail.com, טלפון ינתן במייל.