הי חיימון
* מסכים לגבי הקולומביה ריבר CRKT, יש להם אכן נטייה לחידושים (שאני נאלץ לאמר שאינם תמיד שימושיים), האיכות לדעתי לא מדהימה, ולא חושב שיש להם מקום רציני בעולם במולטיטולים, מעניין לבדוק סטטיסטיקה בעניין הזה.
* ביחס לוויקטורינוקס, אין לי ניסיון רב עם המולטיטולים שלהם לצערי לא היו לי במהלך השנים ואני לא יודע איך הם מתמודדים עם עבודה קשה, אך עם האולרים יש לי ניסיון רב שנים הן כלקוח והן כמשווק וונגר (וונגר - חטיבת השטח של וויקטורינוקס - נסגרת עוד חודש ותעלם מהשוק - החלטה אסטרטגית של וויקטורנוקס), והם ברמה גבוהה ביותר.
* לדרמן היא חברה טובה, אמינה מאוד והם מחדשים אבל בקטנה. לא מסכים עם הכתוב למעלה ביחס לרמת הלהבים, האולרים שלהם מעולים וברמה גבוהה (בכלים השווים שלהם), במקרים רבים מפלדות איכות(cpm154), אני מכיר את הצארג' שנים והוא לא אכזב אותי לאחר שנים של שימוש, אחריות מוחלטת לכל החיים!. החיסרונות שלהם נובעים לטעמי הם באופן שבו הם משווקים בישראל, אין ספק שמותגו כאן ככלים טובים ובצדק. למי שלא יודע החברה קמה מתוך גרבר (מדובר בשני עובדים של גרבר שהלכו על הרעיון והצליחו בגדול).
* סוג - SOG היא חברה מצויינת (אנו אגב משווקים סוג וגרבר), הכלים שלהם הם כלים מקצועיים, חזקים מאוד ובשימוש יחידות מיוחדות במקומות שונים בעולם. אני משווק אותם, כי יש להם הסכם שיתוף פעולה עם פוקס (FOX) אותה אני מייצג בלעדית בישראל.כלים חזקים איכותיים ולא זולים, אבל לחלקים פטנטים יחודיים, למשל מגבירי כוח לבעלי כף יש חלשה ועוד, מתאימים לדעתי מאוד למי שמוכן לשלם על כלי מקצועי.
* חברה נוספת וחשובה שנשמטה מכם כאן היא חברת גרבר - GERBER, האימא של לדרמן כפי שציינתי לעיל. לגרבר אחריות מלאה לכל החיים והיא חברה טובה והכלים שלה איכותיים ברובם עם ארגונומיה טוב. היא זולה מחלק מהאחרות ולמי שהמולטיטול צריך להיות בתקציב, כדאי לשים לב אליה ולבדוק ולעשות השוואה. המלטיטולים שלה ברמה גבוהה עם כלים יעודיים, בקיצור גם להם יש מענה איכותי ורציני.
* ב-LEVEL הנמוך של המחירים, ניתן למצוא חברות זולות כמו לנסקי - LANSKY, במחירים העולים כדי מחצית מהקו הראשון של המוצרים, מדובר במוצרים טובים, אך ללא המצאות ומיוחדות (אם כי יש ביטים למשל), ללא מתכות מיוחדות עם מגבירי כוח, סתם מולטיטול פשוט שיעשה את העבודה ללא ארגונומיה מיוחדת וללא השקעה כספית כבדה.
היתרון של מותגים הוא כמו בג'ינס ליווייס, אתה קונה משהו ויודע בדיוק מה אתה מקבל, תכלס בסוף הכל נסגר על תקציב והעדפה אישית, בין החברות הגדולות כולם סבירים.
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.