פורום מטבח ובישול הוא פורום המטבח של סכינים למבינים.
מטרת הפורום היא להכנס לעולם המרתק של המטבח והבישול מבלי לאבד את נקודת המבט של סכינים למבינים, הפלדות, הסכינים, כלי ההשחזה ועובודת היד המיוחדות של גולשי אתר סכינים למבינים.
הפורום מיועד לכל גולשינו וגולשותינו, אנא הכנסו והוסיפו תכנים.
Forum rules
על הפורום חלים חוקי האתר ככל שהם מופיעים באתר זה
שרשור בו כולם מוזמנים להוסיף תמונות של פאר יצירותיהם הקולינריות, רצוי בליווי הסכין ששימשה להכנות (אבל לא ממש חייבים).
ואני אתחיל : לאחרונה אני מוצא את עצמי מכין כמה מהדברים שסבתי היתה מכינה בילדותי . היות והיא וסבא שלי היו בעלי מסעדת "מטבח יהודי" שנסגרה שנים רבות לפני שהייתי בתכנון, אין סיכוי שאגיע לרמת המקור , אבל אני חייב להודות שאני עומד במשימה בכבוד.
זהו צלי לשון עגל , מנה מעולה שהיינו זוכים לה בראש השנה ובפסח :
טעים כשהוא חם ואפילו יותר למחרת היום, קר ופרוס לפרוסות דקות וארוז בתוך סנדויץ' עם חרדל דיז'ון חריף .
אני גם לא אוהב לשון
אבל הפרג נראה פיצוץ
לדעתי חובה לצרף מתכון!
אי אפשר רק לתת תמונה בלי מתכון....
מה יעשו הצופים, יזילו ריר?
עומר יעבץ
מנהל האתר
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.
"מנהיגות, פירושה קודם כל, ניהול החיים על פי מערכת ערכים אישית, המותאמת לדרך החיים. מנהיג אינו מוטרד ממה שאחרים חושבים או אומרים: ההנעה שלו היא פנימית, והוא אינו זקוק להנעה מבחוץ כדי לבצע ולהצליח." סון דזה.